Privacyverklaring

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 oktober 2019

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van koolmade.nl U dient zich ervan bewust te zijn dat KoolMade.nl niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Uw gegevens worden opgeslagen op onze eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Koolmade respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten:

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om
uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de gevraagde diensten aan ons uit te kunnen voeren.

Communicatie:
Wanneer u een e-mail naar ons zend is het mogelijk dat wij uw bericht bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de gevraagde dienst relevant kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk uw vraag in behandeling te nemen.

Doeleinden:
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden:
De informatie wordt niet met derden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen:
Dit privacy beleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in ons privacy beleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig ons privacy beleid te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie:
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het veranderen en of verwijderen van zijn of haar persoonsgegevens uit ons systeem. Als u uw gegevens aan wilt laten passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@koolmade.nl

Vragen en feedback:
We controleren regelmatig of wij aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over ons privacy beleid, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@koolmade.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren