Koester de mooie momenten in het leven

Herinneringsinvulboeken voor de lagereschooltijd deel 1  (0 - 6 jaar)

'Ze worden zo snel groot, voor je het weet is het voorbij’. Het is een cliché, maar je zal merken het echt hard gaat. Je maakt veel foto's, er worden veel tekeningen gemaakt, er worden grappige dingen gezegd en je wilt het allemaal bewaren en onthouden. Dan is het waardevol om deze dierbare herinneringen te kunnen bundelen in een prachtig en liefdevol boek.

Vanaf de geboorte vullen veel ouders een babyboek in met alle dierbare herinneringen en daarna een eerste jaar boek. Hier zijn twee herinneringsinvulboeken die daar mooi op aansluiten.
NB Voor het eerste levensjaar is ook ruimte, maar beperkter als in een eerste jaar boek.

 

Kleurige uitvoering te bestellen op  www.boekenbestellen.nl  voor  € 27,95  

 

Zwart/witte uitvoering te bestellen op www.boekenbestellen.nl voor € 27,95

 

Binding : Paperback
Formaat : 210mm x 297mm (A4 formaat)
Aantal pagina's : 84

Hier een aantal losse bladen uit de boeken. In zowel deel 1 en deel 2 zijn de vragen aangepast naarmate het kindje groter wordt,  je kan vele eerste keren en mijlpalen bijhouden, alle verjaardagen en groepen op school komen uitgebreid aanbod en je kan vele foto's en tekeningen erin plakken. De achtergronden zijn in 6 verschillende kleurstellingen, dit zijn er slechts enkele van.
In deel 1 komen eerst wat algemene vragen over je kindje aanbod, vervolgens is er ruimte voor familieleden om iets te vertellen over het kindje en loop je door de jaren heen tot en met de 6de levensjaar.

Hier een kijkje in de kleurige uitvoering van het boek


Hier een kijkje in de zwart/witte uitvoering van het boek


Reviewgeplaatst door uit Oudkarspel , leeftijd 50-59,  waardeert het boek met een 8 uit 10
Origineel kraamcadeau
Dit boek cadeau gegeven aan mijn nichtje en haar man voor hun eerste kindje. Ze waren er erg blij mee! Leuk dat de familie en vrienden erin kunnen schrijven over het kindje, op wie ze hem of haar vinden lijken ed. Fijn dat je herinneringen kwijt kan over het kindje, maar ook over de opvang of over school. Je kan alleen niet veel over het eerste levensjaar invullen, dat is heel summier. Daar heb je dan echt een eerste jaar boek nog voor nodig! 
-
  Prachtig kleurig boek
- Veel ruimte voor foto's
- Weinig ruimte voor eerste jaar

Maak jouw eigen website met JouwWeb