Koester de mooie momenten in het leven

Herinneringsinvulboek voor meesters en juffen

Leerkrachten krijgen elk  jaar een klassenfoto en pasfoto, deze belanden vaak in een hoekje. Zonde toch? Superleuk om alle herinneringen van de klassen die je door de jaren heen hebt lesgegeven te bundelen in dit unieke boek. 

Hartstikke leuk als cadeau voor de klas om de meester of juf te geven aan het einde van het schooljaar (groep 8) of om cadeau te geven aan studenten die net geslaagd zijn van de Pabo.

Kleurige uitvoering te bestellen op www.boekenbestellen.nl  voor € 27,95  

 

Zwart/witte uitvoering te bestellen op www.boekenbestellen.nl  voor € 27,95

 

Binding : Paperback
Formaat : 210mm x 297mm (A4 formaat)
Aantal pagina's : 84

Hier een aantal losse bladen uit de boeken. Het is een greep uit de boeken,  de boeken zelf zijn uitgebreider.
De leerkracht kan zijn eigen schoolpasfoto's in het begin van het boek plakken. Daarna kan je per schooljaar steeds de klassenfoto inplakken en vervolgens kunnen steeds 33 kinderen iets vertellen over het schooljaar. Tot slot kan ook de leerkracht elk schooljaar bijzonderheden vertellen over de groep. Er is ruimte voor 6 schooljaren in het boek, elk met een andere kleurstelling.


Hier een kijkje in de zwart/witte uitvoering van het boek


Review geplaatst door Yvonne uit Waarland , leeftijd 30-39, waardeert het boek met een 9 uit 10
Onwijs leuk boek!

Wat een onwijs leuk boek, gegeven door groep 5 aan twee leerkrachten,kids alvast iets leuks in laten schrijven en leuke foto's erbij!! Enthousiaste ouders, kortom echt een aanrader bij juffen verjaardag of einde school enz.... 6 jaar lang plek voor leuke foto's en uitspraken van kids.. Zou iedere juf kado moeten krijgen!

– Plaats voor foto's
– Plaats voor leuke wensen van kids

Maak jouw eigen website met JouwWeb