Koester de mooie momenten in het leven

Herinneringsinvulboek over vriendschappen

Er zijn verschillende soorten vriendschappen; je hebt kennissen met wie je oppervlakkige contacten hebt, je hebt vrienden waarmee je goed contact onderhoudt én je hebt hartsvrienden oftewel BFF’s. De ene vriendschap is de andere niet en niet elke vriend is een BFF. Het is allemaal oké, het is allemaal goed. Met de één heb je nou éénmaal meer als met een ander en dat is prima!

 

Superleuk om een herinneringsboek cadeau te geven als origineel verjaardagscadeau van een vriendengroep voor een jarige met bijvoorbeeld een bijzondere leeftijd.  Tip: Ook leuk voor schoolverlaters als afscheidsherinnering.

 

Kleurige uitvoering te bestellen op www.boekenbestellen.nl voor €27,95  

 

Zwart/witte uitvoering te bestellen op www.boekenbestellen.nl voor € 27,95

 

Binding : Paperback
Formaat : 210mm x 297mm (A4 formaat)
Aantal pagina's : 84

Hier een aantal losse bladen uit de boeken. Het is een greep uit de boeken,  de boeken zelf zijn uitgebreider.
In het begin van het boek kan je een foto van jezelf plakken en op de eerste bladzijden zelf de vragen invullen. Vervolgens kan je vertellen over jullie als groep. Daarna kunnen al je vrienden over henzelf vertellen .
De achtergronden zijn in 6 verschillende kleurstellingen. Dit zijn er slechts enkele van.

Hier een kijkje in de kleurige uitvoering van het boek


Hier een kijkje in de zwart/witte uitvoering van het boek


Review:  geplaatst door uit Zuid Scharwoude , leeftijd 30-39,  waardeert het boek met een 8.5 uit 10
Vrolijk en kleurig!
Ik heb dit boek cadeau gedaan voor mijn dochter die in groep 8 zit. Ze kan daar alle klasgenoten in laten schrijven en is dan meteen een mooi aandenken voor de lagere schooltijd. Mijn dochter was er erg blij mee! Ze vond het vooral leuk dat ze er ook een stukje over zichzelf in kon schrijven, maar ook een speciaal stukje over 'Wij' onze groep, En bij de stukjes voor de klasgenoten, stonden er ook vragen bij over onze vriendschap of relatie met ruimte voor een foto van ons tweeën. Leuke en originele invulvragen! 'Wij over 20 jaar' en 'het leukste wat wij samen deden' bijvoorbeeld.
-
Lekker groot en mooi vormgegeven
- Origineel en leuk kadotip voor gr 8