Koester de mooie momenten in het leven

Herinneringsinvulboek voor ouders van een overleden kindje

Het verlies van een kind is één van de meest verschrikkelijke gebeurtenissen die een mens kan meemaken. Als je een ongeboren of pasgeboren kindje verliest, wordt alle hoop en vreugde vervangen door rouw en verdriet. De pijn en het gemis zullen altijd blijven, maar de liefde voor dit kindje is verankerd in je hart.

Hoe waardevol is het om de herinneringen aan jullie lieve schat te kunnen bundelen in een mooi en liefdevol boek?

 

Bestellen op www.boekenbestellen.nl  voor € 27,95  

 

Binding : Paperback
Formaat : 210mm x 297mm (A4 formaat)
Aantal pagina's : 84

Hier een aantal losse bladen uit de boeken.  Zowel in 'Onze lieve kleine schat' als in 'Onze lieve grote schat' is er bewust gebruik gemaakt van de kleuren van de achtergronden. In het begin zijn ze luchtig en licht gehouden, daar staat het kindje voor het overlijden centraal. Vanaf het moment van overlijden zijn de achtergronden van de bladzijden aangepast aan de sfeer van de eerste zware tijden. Na verloop van tijd zullen er hopelijk ook af en toe weer wat lichtere dagen voor jullie komen en zijn de achtergronden ook weer wat lichter.

Het verschil in beide boeken is dat er in 'Onze lieve kleine schat' ook de zwangerschap in het licht wordt gezet.  In 'Onze lieve grote schat' wordt het leven van je kind in het licht gezet. 

Vervolgens is er in beide boeken ruimte voor jullie verhaal tijdens en na het overlijden. De eerste dagen, maanden en jaardagen hebben ook hun plek. Want het blijft zeer doen, ook na al die jaren.

In beide boeken


Review: geplaatst door Miranda uit Noord Scharwoude , leeftijd 40-49, waardeert het boek met een 9 uit 10
Brok in mijn keel
Ik heb dit boek van een vriendin gekregen en alhoewel het al jaren geleden is dat ons kindje een paar weken na de geboorte overleden is, was ik toch erg ontroerd toen ik dit boek las. Fijn dat er genoeg ruimte is om je eigen verhaal op te schrijven en niet het voorgedrukte. En er is ook gedacht aan de jaardagen, want het blijft een gemis, niet alleen na het eerste jaar!

- Mooie teksten!
– Genoeg ruimte voor je verhaal


Maak jouw eigen website met JouwWeb